Ehkäpä jopa maailman helpoin tapa pedata sänky


 


Ihanaa perjantaita! Ajattelin tänään jakaa teille muutaman kuvan meidän päiväpeitosta :) Olen luonteeltani sellainen, että haluan tehdä asiat mahdollisimman helposti. Esimerkiksi juuri sängyn petaamisessa olen ollut tähän asti todella laiska. Usein sänky jää siihen kuntoon, että juuri ja juuri jaksaa peitot viikata, mutta päiväpeiton laittaminen sitten jää. Näin koirataloudessa voitte arvata loput, kun kaksi mustakarvaista herraa temmeltää talossa vapaana päivät ;) Päiväpeitolla on siis ihan järkevä funktio!

Kun etsittiin uutta sängynrunkoa uuteen makkariin, huomasin, että Avaroom (sekä varmasti monet muutkin valmistajat) valmistavat todella näppäriä päiväpeittoja. Idea on se, että päiväpeitossa on "laidat", jotka kietovat patjat pakettiin. Molemmilla pitkillä sivuilla on vetoketju, jonka avattua paljastuu sänky valmiina. Päätypuolelta päiväpeitto on auki ja jalkojen puolelta se on kiinteä eli yöksi päiväpeiton päällisen saa rullattua jalkoihin ja aamulla taas takaisin paikoilleen vetoketjut sulkemalla.

Ihastuin tähän ajatukseen heti sen nähtyäni enkä ole katunut! Sänky tulee pedattua nyt (melkein joka päivä ;) ) ja makkari pysyy siistinä!

Ihanaa viikonlopun aloitusta!

<3:llä Jenna


Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


P.S. Tämä ei ollut maksettu mainos vaan ihan oma kokemus ja ylistys helpomman arjen puolesta :)

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3