Ruokailutilan nopea muutos







Heipä hei ja ihanaa sunnuntaita! Jälleen on ollut yksi ihana viikonloppu, aurinko on hellinyt eikä ole tarvinnut kiirehtiä mihinkään :) Juuri tällaisina hetkinä huomaa, että ideoita alkaa sataa (ehkä jopa vähän liiankin kovaa tahtia) ja niinhän siinä kävi, että viikonloppuna tuli tehtyä muutama pieni muutos kotiin!

Aloitetaan ruokailutilasta. Ruokapöytä oli muutostamme asti sohvan suuntaisesti keskellä ruokailutilaa. Tämä toimi todella hyvin, mutta halusin jotain pientä muutosta olkkari-ruokailutila -akselille ja päädyinkin kokeilemaan miltä näyttäisi, jos ruokapöydän kääntäisikin 90 astetta toiseen suuntaan. Meidän ruokailutila on siitä hieman erilainen, että pöydän päähän tai viereen ei suoraan yllä yksikään ikkuna. Todella monesti huomaa, että ruokailutila on esimerkiksi erkkerissä tai muuten vain monien ikkunoiden ympäröimänä, mutta meillä tuo kulma, joka ruokailutilaksi muotoutuu rajautuu vasta hieman kauempaa ikkunoilla. Edelleen pöydän molemmilla puolilla istuttaessa kuitenkin näkee jostakin ikkunasta ulos :)

Uuteen ilmeeseen kestää hetki tottua, mutta ainakin näin alkuun tämä tuntuu ihan toimivalta ratkaisulta. Lisäksi pöydän kääntäminen toi hieman enemmän tilaa pöydän molemmille sivuille, tästäkin plussaa! Kun joku päivä kyllästyminen taas iskee, käy pöydän kääntäminen todella nopeasti ja taas on tilassa uutta ilmettä!

Rentoutttavaa sunnuntain jatkoa!

<3:llä Jenna

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3