Keskikesän juhlan jälkeen





Niin se ihana keskikesän juhla jäi taas taakse ja nyt on aika keskittyä hiljalleen nauttimaan kesästä! Vai joko voi sanoa, että kesä on täällä? :) Ehkäpä, sillä ei sentään tänä jussina satanut lunta kuten muutama vuosi sitten! heh!

Meidän juhannuksesta ei kuvasaldoon jäänyt "kuin" kolme päivää festarimenoa, joten ne jääkööt täällä julkaisematta ;) Kuvituskuvina toimivat sen sijaan eilen iltalenkillä poimimani luonnonkukat <3 Voin sen verran kyllä sanoa, että olin erittäin positiivisesti yllättynyt, että jaksettiin hyvillä fiiliksillä läpi viikonlopun festarien. Syy tähän oli varmasti sekä ihanassa seurassa että hyvässä musiikissa! Niin, ja tietysti parin päivän auringonpaisteessa :) 

Hitusen väsytti alkuviikosta, mutta nyt alkaa fiilis taas normalisoitua ja ulkonakin on päästy taas askel eteenpäin. Istutuslaatikot valmistuivat ja odottavat enää multaa sekä sain eilen ulkovaraston pohjan mitoitettua, jotta tänään taikka viimeistään huomenna pääsisi kaivuuhommiin! Eihän sitä tarvitse kuntosalia mihinkään näin kesällä, kun sellainen löytyy tuosta pihasta ;)

Aurinkoista iltaa,

<3:llä Jenna

***

Lue myös edellinen juttu: DIY: Trukkilavasta yrttilaatikoksi

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

2 kommenttia

  1. Ihania kukkia! Festarijuhannus oli varmasti mahtava, itseäni vähän harmitti kun viime vuonna mullakin oli festarijuhannus mutta tänä vuonna ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 Joo oli kyllä todellakin mukava juhannus! Itselläni tämä taisi olla vasta ensimmäinen kerta festareilla juhannuksena :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3