Uutta pihalla - Terassin löhöilynurkkaus






Takapihan terassimme jäi viime kesänä oikeastaan juuri siihen kuntoon, mihin nyt muuton keskellä sattuivat tavarat tippumaan. Viime kesä meni sen verran hujauksessa ohi, ettei terassilla juuri ehtinyt oleskella eikä antaa sen enempää ajatusta millainen olisi toimivampi kalustesijoittelu tai tarvitsisiko terassille hankkia mahdollisesti jotain uutta. 

Nyt kun vihdoin viime viikolla terassin laajennus saatiin valmiiksi, oli aika alkaa miettiä hieman enemmän myös terassin toimintoja. Pidän kovasti ajatuksesta, että terassi toimii kesäolohuoneena sekä koko kesän ajan myös keittiönä. Toki pihalla on ihana syödä hyvällä säällä sekä joskus, kun aikaa on, ottaa myös vaikkapa aurinkoa! Laajennuksen myötä takapihalla riittää terassineliöitä nyt reilu 40 neliön verran eli tilaa saatiin erilaisille toiminnoille mukavasti. 

Muutosta asti eli nyt vuoden verran meillä oli olkkarin ikkunoiden takana polyrottinkisohva, joka oli mukava kyllä istua, mutta hieman turhan korkea lähes lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden edessä. Olin pidempään jo haaveillut säkkituoleista ja aikani etsiskeltyäni löysin mukavat divaani-malliset tuolit, jotka ovat sopivan matalat eivätkä sohvan tapaan peitä ikkunoita juurikaan. Varaston perukoilta löytyi vielä vanha Tine K:n matto, joka saa nyt ainakin hetken toimia mattona tuossa tuolien edustalla :) Nyt terassilla on tuollainen löhöilynurkkaus, jossa on mukava lueskella lehtiä sekä nauttia vaikkapa päiväkahvit!

Mukavaa torstaita,

<3:llä Jenna

P.S. Jos haluat ostaa polyrottinkisohvan kahden nojatuolin sekä pöydän kera, laita viestiä! Meiltä jää nyt yli tuo mainitsemani sohva sekä parvekkeelle tällä hetkellä sijoitetut nojatuolit sekä pöytä :)

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3