1+1=3





Tämä postaus ei suoranaisesti liity sisustukseen, mutta siihen alkuvuoden lupaukseeni, että avaan välillä hieman enemmän elämääni/elämäämme pinnan altakin, kyllä! Ja sisustukseen tämä liittyy aikanaan välillisesti myös :)

Kuten kuvista voi huomata, on meidän perhe täydentymässä pienellä ihmeellä <3 Laskettu aika on toukokuun lopussa, joten hetki pitäisi vielä malttaa odottaa pikkuista. Raskaudesta en ehkä ala ihan hirveästi täällä blogin puolella muuten kertomaan (ellette te lukijat sitten halua!), mutta sen verran voin sanoa, että yllättävän helposti kaikki on mennyt ja olo on ollut oikeastaan koko ajan täysin normaali. Liikuntaa voi edelleen harrastaa lähes entiseen malliin ja muutenkin päivät sujuvat todella tavalliseen tahtiin. Toivotaan, että olo olisi tällainen raskauden loppuun asti!

Alussakin mainitsin, että sisustukseen tämä pikkuinen tulee vaikuttamaan ainakin siten, että tässä kevään aikana olisi tarkoitus remontoida yläkerran "varastona" toimiva makkari vauvan huoneeksi. Tapetit jo odottavat seinälle laittoa, mutta ennen sitä on vielä pari muuttujaa :) Remppapostauksia on tulossa siis lähitulevaisuudessa! Uskon, että koti tulee muutenkin täyttymään kaikenlaisesta vauvatavarasta hiljalleen, joten näitä varmasti näkyy bloginkin puolella jonkin verran. Postaustoiveita tähän aiheeseen liittyen otan mieluusti vastaan :)

Ihanaa torstaita,

2 x <3:llä Jenna

Translation: Baby on board <3 

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Liity lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a reader from the right side bar!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3