Puu osana sisustusta







Voihan viherkasvirakkaus <3 Selvästi tämä ihana keväinen fiilis korostaa taas halua tuoda kotiin entistä enemmän vihreää. Kevääseen kun voi vihersisustamisella ottaa pienen varaslähdön kodin sisältä käsin!

Mainitsinkin jo, että meille kotiutui viime viikonloppuna kastanjasutipuu. En tiedä mistä taas idea tähän hankintaan lähti, ehkä näin sen jossain sisustuslehdessä, mutta ajatus puusta meillä ei lähtenyt ennen kuin olin Ikeassa törmännyt tähän ihanaan yksilöön ja saanut sen kotiin asti! Tällä hetkellä puu majailee olohuoneessa, mutta saattaa olla, että siirrän sen aikanaan lastenhuoneeseen. Toistaiseksi tuo saa paistatella päivää tuossa paikassa, jossa siitä tällä hetkellä on eniten silmäniloakin :)

Tänään olisi tarkoitus ottaa ilta rennosti, käydä vielä metsälenkillä ja nautiskella blineistä, illalla vielä puusaunan lämpöön! Ihan parasta <3 Raskaan työviikon jälkeen on ihan loistavaa, kun voi välillä rentoilla todella hyvällä omalla tunnolla!

Aurinkoista launtai-iltaa,

<3:llä Jenna

Translation: We have a tree in our livingroom!

P.S. Jos haluat käydä äänestämässä Instagram-tiliäni Ensimmäinen talo Vuoden visualistisin Inspiration Blog Awards ehdokkaaksi, olisin erittäin kiitollinen <3 Äänestää voit täällä: Inspiration Blog Awards. Kirjoita kanavan nimeen Ensimmäinen talo ja osoitteeksi: https://www.instagram.com/ensimmainentalo/

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

2 kommenttia

  1. Upea! <3 Mä olen myös pitkään haaveillut hankkivani tai kasvattavani tosi ison ruukkupuun keskelle olohuonetta. :D No, siinä kasvattamisessa saattaa vierähtää jokunen vuosi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihana! Ja toistaiseksi sopivan kokoinenkin :) Kasvattaminen voi viedä kyllä aikaa, mutta jos malttaa odottaa, on lopputulos kyllä hieno <3 Mulla ei kärsivällisyys oikein riitä etenkään isompien kasvien kanssa kasvamisen odotteluun, joten helpompi on ostaa!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi <3