Viherteema jatkuu - Helpompi ratkaisu orkidean hoitoon






Jatketaan postauksissa vielä hetki viherteemalla. Tuntuu, että jaettavaa teille on tällä saralla ainakin vielä parin postauksen verran, joten tulkoot vihreys nyt sitten kerralla tänne blogin puolellekin!

Myönnän, että en ole kovin kummoinen viherpeukalo. Ehkäpä sekin on taito, joka vain pitää opetella ja niin olen hiljalleen tehnytkin, kun näitä viherkasveja on alkanyt enenevässä määrin meille ilmestyä. Sopiva säännöllinen kastelu, sumutus silloin tällöin, oikeanlaiset ravinteet jne. ovat asioita, jotka eivät ehkä ihan kaikissa vuodenajoissa ja kaikille kasveille ole niin selkeät, mutta tekemällä oppii!

Orkidea on osoittautunut mielestäni kaikista haastavimmaksi kaveriksi pitää ylipäätään hengissä saatikka saada kasvamaan. Edellinen tapaus kesti vain muutaman hassun kuukauden, mutta tämän nykyisen olen saanut säilymään hengissä jo varmaan vuoden päivät! Kukkavana siinä oli, mutta kukkien kuoltua ei ole uutta vielä ilmestynyt. Halusin helpottaa orkidean hoitoa ja hankin pitkän harkinnan jälkeen Eva Solon orkidearuukun, joka koostuu kahdesta osasta. Alla on "vesisäiliö," josta vettä imeytyy lankoja pitkin ylempään ruukkuun kasvin juurille. En olisi ihan heti uskonut, että tämä ruukku sai orkidean kasvattamaan ainakin uutta lehteä! Tämä kasvu ei yllä olevissa kuvissa näy, sillä otin nämä kuvat jo kuukausi sitten, mutta siellä se nyt tekee kovasti ainakin yhtä uutta lehteä :) Saa nähdä saisiko vielä orkidean kukkimaankin uudestaan!

Jos löytyy vinkkejä orkidean hoitoon, otan niitä mielelläni vastaan :) 

Ihanaa päivää,

<3:llä Jenna

Translation: I bought a new flowerpot for my orchid. Now it seems that it started to grow!

P.S. Jos haluat käydä äänestämässä Instagram-tiliäni Ensimmäinen talo Vuoden visualistisin Inspiration Blog Awards ehdokkaaksi, olisin erittäin kiitollinen <3 Äänestää voit täällä: Inspiration Blog Awards. Kirjoita kanavan nimeen Ensimmäinen talo ja osoitteeksi: https://www.instagram.com/ensimmainentalo/

***

Seuraa Ensimmäinen talo -blogia Facebooksissa // Instagramissa // Blogit.fi:ssä //  Bloglovin
Tilaa uusin postaus sähköpostiisi oikealta sivupalkista!
Liity Blogger-lukijaksi oikealla sivupalkissa!


Follow  Ensimmäinen talo -blog Facebook // Instagram // Blogit.fi //  Bloglovin
And / or join with me as a Blogger-reader or order e-mail notification from the latest blog post  from the right side bar! 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentistasi <3